Glad och längtar <3

Min kärlek gör mej glad och fnittrig <3 
Jag känner mej lugn i hans armar :)
Och jag längtar otroligt mkt att dottern Johanna snart ska föda ut den lille <3 
Följde med henne till MVC och fick lyssna på hjärtljuden som gjorde mej alldeles varm och tårfylld <3 
Att få känna känslan att en ens egna barn ska få barn är en otrolig känsla :)
Och även stolt att min dotter Sandra tagit examen och nu är förskolelärare och hon kommer bli en bra sådan de känner jag i hjärtat <3
Är lite pirrig idag ....... ska nämligen ut på gården och grilla som att det är grillkväll som hyresgästföreningen har fixat .............. tur jag har trevliga nya gårdsgrannar som lyckas få ut mej , hahhahahhahha .......... aaaaaaaa jag är en liten fegis och blyger och jag kan erkänna :) 
Har nu marinerat och fixat till en smarrig potatissallad och så blir det självklart lite vin till ....... de här kommer bli mysigt och trevligt tror jag :) 

 
Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare ;)

Solen gör en glad !

Solen gör människan gott :) Man blir glad och pigg och fnittrig :)
Träningen går faktiskt bra och med det menar jag inte med att gå ner i vikt utan att jag klarar av att måbra träna 4 gånger i veckan sen en tid tillbaka och de gör mej otroligt glad, nu hoppas jag på en ytterligare förbättring efter hösten med nya insulinen som lanseras till Sverige :)
Sandra har nu kämpat klart med sin förskoleutbildning och jag är otroligt glad och stolt över hennes kämpande <3
Och Johannas fina bebismage är så otroligt fin och hon bär magen så fint Kärleken ger mej värme och jag trivs å snart är det semester :) Ska bli skönt de behöver vi alla för att ladda om batterierna och hoppas på mkt sol och värme och bad :P

Hej svejs och njut av solens strålar , en kvart om dagen räcker för att du ska må de där extra fnittriga <3

RSS 2.0